Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni mu na Kubě zemřel tatínek na covid-19 a nemohl se zúčastnit ani jeho pohřbu. Mamince je 83 let a rád by ji ještě viděl. Pro módního návrháře Osmanyho Laffitu byla odpověď na to, zda jít na očkování proti koronaviru, jasná. My jsme se s ním potkali těsně poté.

"Je mi dobře, jen mě mrzí, že si nemůžu dát skleničku, ale to se dá vydržet," řekl Super.cz na openingu bistra ve food trucku po petřínským kopcem. "Vůbec jsem neváhal. Myslím, že nebude dlouho trvat a bez covid pasu a očkování se nedostaneme do zahraničí. Budu mít v červnu druhou dávku a chci se konečně podívat za maminkou na Kubu. Nikdo neví, jak dlouho tady s námi ještě bude, tak chci využít každé chvíle," svěřil.

Bavili jsme se i o tom, že ani v době pandemie nelenil. Kromě toho, že začal vyrábět i vlastní desinfekci, se pustil třeba do navrhování parfémů. "Pracujeme už na třetím, díky bohu jsou úspěšné. Pracuji i na nových brýlích a také na nové kolekci, tak doufám, že bude možné udělat i přehlídku bez nějakých omezení," doufá.

Reklama

Další články

Načítám