Hlavní obsah
Článek

Našla si čas ve svém nabitém programu, ale jak sama říká, nikdy by nedělala nic, co by ji nebavilo. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) je jednou ze známých tváří, které se objeví v kalendáři k filmu Gump, pes, který naučil lidi žít. O vlastním psovi ale zatím neuvažuje. "Neměli bychom na něj čas," řekla Super.cz.

Její syn Nathaniel zatím pejska nevyžaduje, i když Eva míní, že právě soužití dětí se zvířaty je prospěšné. "Láska ke zvířatům je úplně jiná, a když je ty děti nemají, nenaučí se ji. Zatím máme rybičku, která se jmenuje podle raptora z Jurského parku, a dvě želvy, Paula McCartneyho a Ringo Starra. Jsou to želvy pardálí, hodně jsme toho o nich studovali, ale až když jsme si je pořídili, zjistili jsme, že se dožívají osmdesáti let a rostou do obrovské velikosti," svěřila se Eva, která tedy rozměry želv trochu přehnala, jak se dozvíte v našem videu.

Pak už jsme si zažertovali, že dlouhověký plaz s kostěným krunýřem bude vlastně dědictvím pro příští generaci. "Tak kvůli tomu jsem je koupila, protože spousta hereček a umělkyň dětem odkáží miliony, vily a baráky. Já dám želvu," smála se Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám