Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Osud má zvláštní smysl pro humor. Bývalý manažer Karla Gotta (†80) Jaroslav Topercer začal dělat manažera nezletilým dívkám z nejúspěšnější holčičí skupiny v Evropě 5Angels. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nevypadal jako dvojče Bohumila Kulínského, bývalého sbormistra Bambini di Praga, který byl odsouzen za pohlavní zneužívání nezletilým sboristek.

"Jaroslava Topercera jsem požádal o to, zda by mohl holky zastupovat. Chci, aby nám pomohl s expanzí do zahraničí. Už teď tam 5Angels slaví úspěchy, v Evropě nemají konkurenci," říká šéf skupiny Michal Mertl.

Že by se Topercer inspiroval u sbormistra, jemuž je podobný, se nebojí. "Kdo viděl jeho krásnou manželku, ví, že opravdu po malých holkách nemá důvod koukat," směje se Mertl. "Po zkušenosti s Karlem Gottem, který byl výborný klient, ale také extrémně náročný, mě snad nemůže už nic překvapit. I když parta pubertálních holek umí zaskočit. Uvidíme," těší se na novou práci Topercer, který s Gottem spolupracoval coby ředitel produkce v agentuře GoJa Františka Janečka a měl na starosti většinu jeho koncertů. Nyní je na volné noze a produkuje desky například exmilence manžela Ivany Jirešové Zuzaně Mikové nebo úspěšnému smyčcovému seskupení Inflagranti.

Reklama

Další články

Načítám