Hlavní obsah
Článek

Napila se snad zázračného elixíru, který ve filmu Smrt jí sluší vyzkoušela Meryl Streep a Goldie Hawn? <span class= (77) slaví 20. května 75. narozeniny a pořád vypadá skvěle.

Všichni vědí, že nejde jen o genetiku, i když její maminka Georgia Holt (94) vypadala skvěle a vitálně i v 89 letech, když se snímkem s ní Cher pochlubila. Slavná diva si ovšem k mladistvému vzhledu dopomohla na klinikách estetické medicíny, a tak už roky vypadá stejně a vrásky nepřibývají.

Nezaměnitelný hlas ji proslavil v roce 1965 s hitem I Got You Babe, který nazpívala se svým tehdejším manželem Sonnym Bonem (†62). O rok později odstartovala svou sólovou kariéru hitem Bang Bang (My Baby Shot Me Down). V sedmdesátých letech se z ní stala také televizní hvězda, kdy nejprve vystupovala s manželem v pořadu The Sonny & Cher Comedy Hour a později vedla svůj vlastní s názvem The Cher show. V něm třeba často zpívala s Tinou Turner, nebo vystoupila i po boku Rachel Welsch, jak se můžete podívat níže.

V další sérii videí můžete vidět i její vystoupení s mladičkým Michaelem Jacksonem:

Cher nestačila jen pěvecká kariéra, a tak se pustila i do herectví. V roce 1987 si zahrála ve snímku Pod vlivem úplňku po boku Nicolase Cage, za což získala sošku Oscara v kategorii nejlepší herečka. V témže roce excelovala také ve snímku Čarodějky z Eastwicku. Od té doby má za sebou desítku dalších úspěšných snímků, včetně Varieté s Christinou Aguilerou, nebo menší role v druhém díle Mamma Mia jakožto matky Meryl Streep.

Pro Cher byly vždy typické extravagantní a velice obnažené outfity. Už v sedmdesátých letech na sebe oblékala průhledné šaty, ve kterých vystupovala i v televizi a průsvitným materiálům je věrna dodnes.

Podívejte se na pár z modelů, které Cher za svou přes 56 let trvající kariéru vynesla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám