Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Veronikou Freimanovou (68) jsme se neviděli rok, ale v krátké době jsme se sešli dvakrát. Minule jsme se jí ale zapomněli zeptat, jak to vlastně má s očkováním. První dávku má prý už za sebou, tak se o trochu méně straní společnosti.

"Ne, že by se mi chtělo, ale vidím to tak, že je to v našich ročnících nutnost. Ale nemůžu říct, že bych z toho měla nějakou úžasnou radost. Zvládala jsem to dobře. Jen se mi trošku motala hlava," řekla Super.cz herečka, která covid prodělala loni v dubnu, takže už neměla ani protilátky.

Veronika spolu s dalšími známými tvářemi dorazila na opening párty food trucku pod petřínský kopec, o zdraví se nebála. "Je to venku a já jsem testovaná a budu zítra znova, protože v České televizi točím Ombudsmana. Nikdo nemocně nevypadá a řekla bych, že už jsme všichni asi dost promoření. Navíc je úžasné se tady potkat třeba se Sabinou Remundovou, s níž jsem hrála v Kukačkách. A mohla jsem osobně popřát i Ivě Janžurové k narozeninám," svěřila.

Když zazněly Kukačky, zajímalo nás, co je pravdy na to, že se můžeme těšit na další pokračování oblíbeného seriálu. "Myslím, že nic neprozradím, když řeknu, že ano. Ale začne se točit až v červnu příštího roku. Takže si ještě počkáme, ale o to bude poctivější. První série nasadila úžasně vysokou laťku a dopadla moc hezky, proto není třeba nikam spěchat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám