Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Newyorská fitness trenérka a influencerka Yanyah Milutinović (34) čelí kritice na sociálních sítích kvůli fotkám a videím, na nichž v pokročilé fázi těhotenství posiluje. Zvedá až 143 kilo v mrtvém tahu. I pod dalšími příspěvky, na nichž je zobrazená v posilovně, se hromadí negativní komentáře.

Žena je nyní v 8. měsíci a posiluje dál 3x-6x týdně. Jde o její druhé takto aktivní těhotenství. S manželem Riselem už vychovávají tříletou dcerku Smiljanu, nyní čekají kluka.

Lidé ji nazývají „šílenou“, obviňují z touhy po pozornosti na úkor zdraví dítěte, někteří se ptají, zda je takové jednání legální.

Milutinović uvedla, že nedělá nic, co by jí nebo dítěti mohlo ublížit. Poslouchá své tělo a díky cvičení se cítí dobře, pohyb jí pomáhá zamezit bolestem, nevolnostem a únavě. A své fanynky nabádá, aby svůj stav vždy konzultovaly s lékařem, než se pustí do cvičení.

„Prostě si jedu podle svého, někdy trolly zveřejním ve svých stories, aby měli ostudu. A také proto, aby ostatní věděli, že s negativními, protivnými a zlými lidmi se setkáváme všichni bez ohledu na to, jestli máme 30 nebo 300 000 sledujících,“ dodala Yanyah.

Ti, kteří ženu podporují, vzkazují, že je pro ně velkou inspirací.

Reklama

Další články

Načítám