Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaké hračky na zahradu právě letí? Nejvíce hledané jsou právě houpací kruhy a trampolíny. Vybírejte z těch nejlepších hraček na ven a nabídněte malým i větším capartům zábavu a pohyb v jednom.

Na jednom místě pořídíte pro vaše děti nejrůznější hračky na zahradu. Co takhle třeba bezpečnou a spolehlivou trampolínu s ochrannou sítí? Dopřejte klukům i holkám různých věkových kategorií zdraví prospěšný pohyb přímo na vaší zahradě. Venkovní trampolína je úžasnou volbou pro všechny neposedy. Ti si tak užijí spoustu legrace a skotačení. Pro nudu tu není místo. Během skákání vybijí přebytečnou energii a protáhnou si tělo. Zahradní trampolína si najde využití pro všechny věkové kategorie.

Foto: mrakyhracek.cz
Trampolína SuperJump

A co na zahradě pro bezstarostné dovádění rozhodně nesmí chybět? Malé děti venku nejvíce ocení nejrůznější houpací kruhy různých velikostí. Kruhy můžete zakoupit na mrakyhracek.cz. Během houpání na ně čeká příjemné pohodlí díky plachtě uvnitř konstrukce. Ti nejmenší si užijí spoustu legrace v některé z plastových a dřevěných houpaček s ohrádkou. Během houpání na ně čeká příjemné pohodlí díky plachtě uvnitř konstrukce.

Foto: mrakyhracek.cz
Houpací kruh woody

Do měkké trávy nebo bazénku s osvěžující vodou se po pestrobarevné skluzavce rádi sklouznou kluci i holky. A ještě více zábavy přináší vtipná houpačka s vodotryskem. Ta poskytne malým nezbedům osvěžující spršku a houpání v jednom.

Kdo by nemiloval písek, stavění hradů a dalších staveb. K tomu se budou hodit hračky na písek a zahradu. Základem je přenosné pískoviště, na kterém vzniknou úchvatné stavby. Kluci pak pro přepravu písku a dalšího nákladu ocení legendární tatrovku, bagr, traktor nebo zahradní kolečko. Hodit se bude i praktický set na písek plný nejrůznějších lopatek, formiček, hrabiček a dalšího náčiní.

Tipy na nejlepší hračky pro letní období

Léto je na obzoru a s ním i různé aktivity pro zabavení malých capartů. S prvními hřejivými paprsky a tolik vyhlíženým oteplením přicházejí na řadu hračky pro letní období. V teplejších dnech přijde vhod pořádné osvěžení. Celá rodina si může užít koupání v nadzemním bazénu. A ti menší se pak mohou vesele cachtat v malém nafukovacím bazénku.

Pohybu není nikdy dost. Vyrazte si na procházku ve svižném tempu. Děti se mohou prohánět na koloběžce nebo tříkolce. Nebo si užijte kolektivní hru přímo na vaší zahradě. Je libo badminton nebo snad frisbee? Tuto letní zábavu si zamilujete.

Další články

Načítám