Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice nové reality show Like House Lada Horová alias Laduška prožívá smutné chvíle. Někdo ji brutálním způsobem připravil o milovaného domácího mazlíčka.

„Byla jsem v Praze, když mi mamka volala, že nemůže celý den najít našeho kocoura Mourka. Byl odmalička naučený chodit domů na zavolání, aby se najedl. Jeden večer nepřišel a mamka ho celý večer hledala a nenašla. Další den ráno šel děda pro kola a našel ho ležet mrtvého,“ svěřila Super.cz influencerka.

Útočník šel na jistotu a drze vstoupil na soukromý pozemek. „Ten dotyčný se vloupal na naši zahradu a nasypal do jídla silný trávicí jed. Dali jsme jed na rozbor a doktor nám říkal, že byl Mourek do pár minut mrtvý. Jed slízal i náš pejsek, který dostal prášky, ale zaplaťpánbůh se mu nic nestalo,“ překvapuje brunetka.

V této chvíli nemá mladá influencerka na nikoho konkrétního podezření. Ani si nemyslí, že by útok souvisel s její účastí v reality show a rostoucím zájmem okolí. „Nevím, jestli to může mít spojitost, popravdě jsem o tom doteď nepřemýšlela. Vím, že když člověk někomu něco závidí, tak má zaslepené oči. A myslím, že jde celkově o závist, protože žijeme na vesnici a spoustu lidí nás nemá rádo,“ přiznala nám.

Podle vlastních slov se na ni kritika na internetu snesla jen během prvního týdne vysílání, v následujících naopak začaly převažovat pozitivní zprávy. „Nemyslím si, že by Mourka otrávil někdo kvůli tomu, že jsem v Like House, ale spíš kvůli hloupé závisti, že se mně a mojí rodině daří,“ dodává influencerka.

Související témata:
Mazlíčci

Reklama

Další články

Načítám