Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Naomi Campbell (53) překvapila své fanoušky, když oznámila, že se stala matkou, má holčičku. „Nádherné malé požehnání si mě vybralo za matku. Jsem poctěna, že se tato něžná duše stala součástí mého života. Neexistují slova, která by popsala pouto, které mě k tobě pojí, můj andílku. Není větší lásky,“ napsala Naomi v oznámení.

Dočkala se mnoha gratulací, nejen k příchodu dítěte, ale také k 51. narozeninám, které oslaví 22. května. „Děkuji vám za přání, miláčkové. A za novou, mateřskou kapitolu svého života jsem vděčná a beru ji s pokorou,“ uvedla k tématu čerstvého mateřství.

Během rozhovoru s návrhářkou Diane von Furstenberg, který dělala pro svou show No Filter with Naomi, modelka souhlasila, že karanténa byla dobrá k zamyšlení ohledně toho, „co je nejdůležitější“.

„Pro mnoho lidí to byla těžká doba, ale také to byl čas pro reflexi, a pro někoho to bylo pozitivní období. Ale z hlediska životů, které jsme ztratili, je to tragické,“ shrnula Naomi.

Campbell žije v New Yorku, aktuálně nemá žádného oficiálního partnera, přestože lidé z jejího okolí uvádějí (ovšem anonymně), že není sama. „V Americe žije se svým přítelem a je velice šťastná. Konečně nastala ideální doba pro to, aby se stala matkou, a je nadšená,“ cituje deník The Sun svůj zdroj.

Z přírůstku do rodiny je nadšená také modelčina matka Valerie Morris-Campbell. „Gratuluji své dceři k narození holčičky, jsem absolutně šťastná, že jsem se po tolika letech čekání stala babičkou,“ napsala. Sama svou dceru porodila v 19 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám