Hlavní obsah
Článek

Manželství herce a bývalého kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera (64) a Marii Shriver (56) se nakonec nejspíš nerozpadne. Ačkoli se to po jeho dlouholetých milostných aférách, které vyšly na povrch letos v květnu, zdálo nemožné, dvojice společně strávila Vánoce a Maria zvažuje, že žádost o rozvod stáhne.

Hlavním důvodem má být především Mariino přesvědčení, že rozvod odporuje jejímu náboženství. Arnold prý navíc v posledních měsících ‚seká latinu‘ a svou ženu usilovně přesvědčuje, aby se s ním nerozváděla a ještě mu dala šanci.

A na Shriver to nejspíš platí. Její manželství s Arnoldem trvá již 25 let a mají spolu čtyři děti, a tak Maria začíná zvažovat, zda má rozvod smysl. Společně strávené Vánoce v Brentwoodu v Kalifornii jsou jasným důkazem, že má Arnie u své ženy ještě možnost všechno vyžehlit.

Aféra, která v květnu zapříčinila rozchod do té doby ideálního páru, byla značně medializována. Arnold totiž léta udržoval poměr s bývalou hospodyní Mildred Patricií Baenou (51) a před 14 lety s ní dokonce zplodil nemanželského syna Josepha. Oběma navíc koupil vilu s bazénem.

Reklama

Další články

Načítám