Hlavní obsah
Článek

Díky tomu, že už se rok objevuje v seriálu Sestřičky jako dcera Adély Gondíkové (50) a Petra Vaňka, získala mladinká Amelie Pokorná (19) samozřejmě spoustu fanoušků. A jak sama říká, má štěstí, že hateři se jí zatím vyhýbají. Nedostává ani pochybné nabídky doprovázené hanbatými fotografiemi jako jiné seriálové hvězdy.

"Chodí mi denně hodně zpráv a mám mezi fanoušky a sledujícími úplně nejlepší lidi, kteří mě podporují ve všem. Když dám na sociální sítě, že si s něčím nevím rady, hned mi pomůžou a poradí. V tomhle směru mám obrovské štěstí, že mám jenom lidi, kteří mě podporují, jsou na mě hodní a milí. Jsem za to hrozně vděčná," řekla Super.cz dcera Lucie Zedníčkové (55).

Amelie má na Instagramu už téměř třicet tisíc sledujících, což je výzvou pro to, aby navázala i finanční spolupráce. Ale jí se do toho nechce. "Snažím se toho vyvarovat, protože se chci zaměřovat směrem do herectví, zpívání a tancování a nechci úplně spadnout do influencerství. Nabídky mám, ale většinu z nich odmítám. Ale když jde o něco, co opravdu používám a líbí se mi to, tak nemám problém to zapropagovat," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám