Hlavní obsah
Článek

Už dlouho nevzbudilo natáčení seriálu takovou pozornost. Stanice Hulu se rozhodla zachytit část příběhu Pamely Anderson (56) a Tommyho Leeho a vzniká série Pam and Tommy. Diváky už teď zaujala především představitelka hlavní role Lily James. Její proměna v ikonickou plavčici je opravdu ohromující.

Na veřejnost se dostaly jak oficiální snímky, tak i záběry z natáčení. To nyní probíhá na plážích v Malibu, po kterých se Lily prohání v jednodílných červených plavkách, v nichž Anderson zazářila jako C.J. v Pobřežní hlídce.

Po zveřejnění fotek se sociální sítě zaplnily pochvalnými komentáři směrem k herečce, a také k práci maskérů. „Kde je sa*ra Lily? Vidím jen Pamelu!“ zní jeden všeříkající. Jak můžete posoudit ve fotogalerii, ani nepřehání.

Leeho ztvární Sebastian Stan, děj seriálu se má zaměřit na vztah páru a také pozadí úniku nechvalně proslulé erotické nahrávky. Podle deníku The Sun nemá Anderson v úmyslu se na seriál dívat. „V životě ani neslyšela o hercích, kteří Tommyho a ji hrají, a ani ji nezajímají,“ citoval list svůj zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám