Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ariana Grande (30) je vdanou paní. V prosinci dostala zásnubní prsten od svého partnera Daltona Gomeze, se kterým přiznala vztah loni v květnu a nyní už jsou manželé.

Ariana už byla v minulosti jednou zasnoubená, a tehdy byl jejím vyvoleným komik Pete Davidson. Tyto zásnuby však byly zrušené jen čtyři měsíce poté.

Ariana a o dva roky mladší Dalton se vzali při soukromém obřadu uplynulý víkend. „Vzali se. Měli maličký a intimní obřad s méně než 20 lidmi a byl plný lásky. Jak pár, tak i jejich rodiny, nemohly být šťastnější,“ potvrdil magazínu People zástupce zpěvačky.

Zdroje z okolí Grande potvrdily TMZ, že svatba proběhla v jejím domě v Kalifornii, kde mezi její sousedy patří i Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres či princ Harry a Maghan Markle. Další zdroj doplnil informace pro deník E!, kterému uvedl: „Rozhodli se vzít minulý víkend, protože se jim začaly plnit diáře a oni už dál nechtěli čekat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám