Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss Intercontinental Czech Republic 2019 a také tanečnice z show Tvoje tvář má známý hlas Mirka Pikolová tvrdě makala během lockdownu v Česku a vyplatilo se. Zatímco řada jejích kolegyň nyní shazuje kila, ona má postavu lepší než kdykoliv předtím.

"Chodila jsem cvičit do garáže s mým kamarádem Františkem. Měl tam vše připravené, udělal takové garážové fitko, dvakrát týdně jsem makala. Mám pocit, že jsem snad ještě zhubla," řekla Super.cz Mirka, která s kamarádkami modelkami Natálií Kočendovou a Terezií Jastrzembskou vyrazila na dovolenou do Egypta.

"Dávala jsem na instáč, že bych chtěla letět. A holky se také chtěly odletět ohřát. Dohodly jsme se a během pěti dnů odletěly," usmívá se.

Dovolenou si užila. "Velký relax, byly jsme samotné bez chlapů, byla to bomba," dodala s tím, že na postavu nekašlala ani na dovolené. "Ve fitku v hotelu jsem byla každý den," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám