Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda sociální sítě TikTok Addison Rae byla včera nejvýraznější osobou na červeném koberci předávání cen MTV Movie & TV Awards. Dorazila totiž ve velmi úsporném topu.

Dvacetiletá influencerka předvedla underboob v outfitu, který čítal dlouhou sukni a sako, pod které oblékla jen proužek látky místo klasického topu a kovový pásek na nahém těle. Pozornosti se rozhodně dočkala a zastínila tak mnohem větší hvězdy večera. Addison se uchází o cenu nejlepší hvězdy sociálních sítí, o které hlasují diváci.

V minulosti se Rae objevila v oblíbené reality show Keeping Up with the Kardashians a v srpnu ukáže své herecké umění na Netflixu v remaku filmu Taková normální holka. „Myslím si, že jsme si v mnohém s hlavní postavou podobné. Mezi mnou a Padgett existují určité paralely,“ uvedla na předávání Rae, jejíž matku si ve filmu zahraje Rachael Leigh Cook, která měla hlavní roli v originálním snímku z roku 1999. Nová verze ovšem bude dějově jiná, protože tentokrát se nebude měnit v krásku středoškolačka, ale středoškolák.

Reklama

Další články

Načítám