Hlavní obsah
Článek

Pamatujete si na Gila Ofarima? Německý zpěvák proslul jako náctiletý a fanynky na jeho koncertech přímo šílely. Zabodoval hlavně s první deskou Here I Am vydanou v roce 1998. Ze sladkého chlapce je už ale dávno dospělý muž, a navíc pořádný svalovec.

Odzvonilo dokonce i jeho dlouhé kštici, která ho v průběhu hudební kariéry charakterizovala. Nedávno vlasy shodil a dnes by ho poznali snad jen skalní fanoušci. Na sex-appealu mu ovšem nový účes neubral.

Gil nedávno shodil pověstné háro.

Zpěvák se stále věnuje muzice, loni dokonce vydal novou desku. V roce 2017 upoutal hodně pozornosti v německé verzi show StarDance. Z jeho výkonů s profesionální tanečnicí Ekaterinou Leonovou byli diváci nadšení a dvojice dosáhla až na vítězství.

Neméně pozornosti se mu pak dostalo kvůli ostré kritice soutěže. Gil tvrdil, že v zákulisí byla atmosféra zcela jiná, než jak se zdálo před kamerami, a dokonce prohlásil, že šlo o „nejšpinavější soutěž, jakou kdy viděl“.

„Miloval jsem tu show kvůli tanci. Ale pozornost médií a vše ostatní, co s ní souviselo, už tolik ne,“ citovala ho německá média.

Gil je na sociálních sítích velmi aktivní. Fanouškům často odpovídá na dotazy, a dokonce má na druhou polovinu letošního roku naplánováno několik koncertů. Loňskou desku Alles auf Hoffnung vydal kompletně v němčině a převážně v rodném jazyce komunikuje také se svými fanoušky.

Takhle si můžete Gila pamatovat z počátků jeho kariéry.

Reklama

Další články

Načítám