Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ronan Keating (44) se proslavil díky chlapecké kapele Boyzone, úspěšná je ale i jeho sólová dráha. Sympatický fešák si nikdy nemohl stěžovat na nezájem žen. Není divu, že je už pětinásobným otcem.

Tři děti má z prvního manželství s bývalou modelkou Yvonne Connolly a dvě nejmladší ratolesti se současnou manželkou Storm (39). Jeho nejstarší dcera Missy Keating oslavila už dvacáté narozeniny a věnuje se modelingu a herectví.

Nedávno své půvaby předvedla v kampani na spodní prádélko PrettyLittleThing. Kráska se v rámci focení nechala zvěčnit v kuchyni, kde jí to v prádle moc slušelo.

Její tatínek Ronan tak na svou dcerku může být nadmíru pyšný. Zpěvák si ve 44 letech užívá otcovství s malými dětmi. Loni se mu narodila dcera Coco Knox, s druhou ženou má ještě tříletého syna Coopera. A vzhledem k tomu, že má už i odrostlejší děti, je dost možné, že se brzy stane také dědečkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám