Hlavní obsah
Článek

Sháníte vhodnou hračku pro nejmenší? Už od 18 měsíců mohou vaše děti drandit na odstrkovadle Tatra Phoenix President, které zaujme kluky i holky. S ním si malí caparti užijí spoustu legrace a zábavy, ať už doma nebo venku.

Zábava do interiéru i na ven

S tímto parádním odrážedlem v atraktivním červeném provedení budou vaše ratolesti venku za hvězdy. Posuňte vývoj motoriky vašich dětí tím správným směrem a pořiďte jim stylové plastové odrážedlo Tatra. Díky univerzální červené barvě se toto odrážedlo hodí pro chlapce i dívky. Snadno se ovládá a nedělá rámus.

Plastové odrážedlo v designu Tatry je ideální hračkou pro malá batolata. Najde si svoje využití jak ve vnitřních prostorách, tak i venku. Díky gumovým kolečkům nehrozí škrábance na podlaze. Na betonu zároveň nedělají příliš velký hluk. Díky ergonomickému provedení se na něm snadno svezou jak menší batolata, tak i dítka školkou povinná. Je tedy ideální hračkou pro děti od 18 měsíců až do 4 let.

A postaráno je i o pohodlí. Plastové sedátko zajišťuje příjemné posezení i během delší jízdy.

Foto: Olymptoy s.r.o.
odrážedlo Tatra Phoenix

Stylový volant a atraktivní design pro lepší zážitek z jízdy

O lepší zážitek z jízdy se postará stylový volant, kterým mohou malí řidiči točit dle libosti. V jeho střední části je navíc umístěný klakson, jenž si všechny děti oblíbí. U plastového odrážedla oceníte také originální design, kdy v přední části nechybí zobrazená světla, imitace okna se stěrači a postranních okýnek nebo logo „Tatra“ díky originální licenci od výrobce velkých vozů.

Foto: Olymptoy s.r.o.
odrážedlo Tatra Phoenix

Nízká hmotnost a praktické přenášení

A co na této hračce ještě dále oceníte? Kromě snadno udržovatelného plastového materiálu, je to také váha. Odstrkovadlo Tatra je lehké, ale přesto stabilní. Potěší i maximální nosnost, která je až 50 kilogramů. Nehrozí tak jeho převrácení. Nízká hmotnost vám zároveň zajistí snadné a praktické přenášení podle potřeby. Odrážedlo zakoupíte na mrakyhracek.cz

Další články

Načítám