Hlavní obsah
Článek

Velký den D má Bohuš Matuš (50) za sebou. Svatbu s přítelkyní Luckou naplánoval na její 18. narozeniny a vše dopadlo podle představ snoubenců. Dobrou náladu nyní už novomanželům Matušovým nepokazilo ani počasí, které jim příliš nepřálo.

Liják, který začal jen několik minut před obřadem, komplikoval zahájení svatby a příchod nevěsty. Samotný obřad pak probíhal za zvuku deště, ale novomanželé to brali tak, že jim pršelo štěstí.

Po focení se Bohuš s Lucií odebrali do sálu, kde začala afterparty, která se neobešla bez tradičního zametání střepů, prvního tance nebo proslovu. Toho se ujal producent František Janeček, který šel zpěvákovi za svědka. Bohuš s Lucinkou se společně pustili také do krájení dortu a v odpoledních hodinách dokonce svým hostům zazpívali.

Večírek s rodinou a přáteli si Matušovi užívali až do ranních hodin a radost jim udělalo také nemalé množství svatebních darů, mezi kterými nechyběl ani luxusní nový automobil od producenta Petra Tomečka. Na ty nejhezčí okamžiky ze svatby Bohuše a Lucie se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám