Hlavní obsah
Článek

Nejhubenější České miss už snad požadavek na extrémní štíhlost leze na mozek. Jak jinak si vysvětlit, že Iveta Lutovská (40) věnovala manželovi Jaroslavovi pod stromeček voucher na dietu. "No, trochu zhubnout by mohl, ale kvůli tomu to nebylo," řekla Super.cz Iveta.

Lezlo to z ní jako z chlupaté deky, ale nakonec přiznala, že nestíhá vařit a takhle zabije dvě mouchy jednou ranou. "Tuhle krabičkovou dietu mají i Ivana Chýlková s Honzou Krausem, kteří to mají s vařením stejně jako já. Navíc budu mít jistotu, že Jarda bude mít dobrou kvalitní stravu po celý den. Vyzkoušela jsem si jejich jídlo a je fakt strašně dobrý a denně bude mít kaloricky vyvážených pět porcí jídla. Rozhodně lepší, než kdyby se cpal rychlým občerstvením," svěřila Lutovská.

Vedle diety našel Jarda pod stromečkem spoustu oblečení a také vrtulník na dálkové ovládání. „Z toho měl největší radost. Hned ho vybalil a začal si s ním hrát. Klasika. Normální chlap,“ směje se Lutovská, která měla zase naopak největší radost z luxusních briliantových náušnic.

„Jarda je sám navrhnul. Dal do toho spoustu energie a udělalo mi to velikou radost. Jsou z bílého zlata s takovými řetízky a kamínky,“ dodala Lutovská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám