Hlavní obsah
Článek

Před Courtney Rogers (36) ze Santa Fe v Novém Mexiku opravdu nelze než smeknout. S manželem Chrisem (32) přivítali od svatby už 11 dětí a s plozením prý ještě nekončí. Touží mít totiž alespoň 12 potomků.

Courtney byla panna, když se za pastora Chrise v roce 2008 provdala. Od té doby však nebyla déle než devět měsíců bez těhotenství a stihla porodit už šest chlapců a pět děvčat.

Sama pochází ze šesti dětí, a tak vždy snila o početné rodince. A že se jí přání splnilo. 11 dětí je ale stále mladému páru málo. „Chtěli bychom jich víc, pokud to půjde. Aspoň 12 nebo i 14,“ nechala se slyšet.

Děti vychovávají na farmě a také je učí doma. Jako rodinný vůz jim slouží dodávka s 15 místy k sezení a za jídlo utratí měsíčně i 21 tisíc korun.

Rogers přiznala, že ji často cizí lidé kritizují, že měla mnoho dětí tak rychle po sobě. „Ti, kteří se mě ptají, jak mohu dětem věnovat dostatek pozornosti, jsou většinou ti samí lidé, kteří posílají vlastní děti do školy. Nechápu jejich logiku, já jsem s dětmi 24 hodin denně,“ odůvodňuje.

Courtney rodila osmkrát přirozenou cestou a má za sebou dva císařské řezy, z toho jeden byla dvojčata. Bohužel ovšem prodělala také dva samovolné potraty a při posledním porodu dcery Caris se vyskytly komplikace. Holčička v prvních dnech nemohla sama dýchat, ale naštěstí už je v pořádku.

Courtney přísahá, že nikdy neměla ranní nevolnosti a miluje být těhotná. Ačkoliv byl poslední porod komplikovaný, užívat antikoncepci odmítá a nechává všemu volný průběh.

Courtney se všemi ratolestmi

Reklama

Další články

Načítám