Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nyní již snoubenci modelka Vlaďka Erbová (42) a fotbalista Tomáš Řepka (50) nafotili snímky, které jim navždy budou připomínat modelky požehnaný stav. Vlaďka fotografovi Petru Berounskému pózuje v sedmém měsíci těhotenství.

Společné focení už zažili podruhé. Poprvé fotili v létě kalendář pro nadaci Rakovina věc veřejná, které je Vlaďka patronkou a Tomáš s nadací aktivně spolupracuje.

Vlaďka zatím přibírá převážně jen v horních partiích. Kila navíc má snad jen v ňadrech a bříšku. "Prsa mám číslo sedm a myslím, že už by to mohlo stačit. S touto velikostí už jsem kojila svoji první dceru a nyní mě do porodu ještě dva měsíce čekají. Takže bude veselo," směje se modelka.

Snímky fotili ještě před Vánoci, tedy v době, kdy Vlaďka ještě netušila, že ji čekají zásnuby. Tomáš ji překvapil na Štědrý den nádherným diamantovým prstýnkem, který na ni čekal pod vánočním stromečkem. "Byla jsem dojatá a přiznám se, že jsem plakala. Štěstím," dodala pro Super.cz Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám