Hlavní obsah
Článek

Courtney Stodden (29), jež se nedávno prohlásil/a za nebinární, obvinil/a modelku Chrissy Teigen (38), že ji prostřednictvím soukromých zpráv nabádala k sebevraždě. Stodden také připomněl/a tweety jimiž ho/ji Teigen v roce 2011 urážela. Stodden bylo tehdy teprve 16 let.

„Když řeknete, že facebookovou stránku Stodden zabanovali kvůli tomu, že byla moc sexy, jako byste tvrdili, že nacisté byli jenom protivní,“ pustila se do ní tehdy Chrissy a následně ještě přitvrdila. „O čem si tak při pátku sním? Že si dáš šlofíka v hlíně. Jdi spát, navždy,“ vzkázala Stodden přímo a v nenávistných tweetech pokračovala.

„Nejenže mě veřejně vyzývala, ať si dám šlofíka v hlíně, ale v soukromých zprávách mě nabádala k sebevraždě. Psala mi věci jako 'Nemohu se dočkat, až se zabiješ',“ uvedl/a Courtney pro Daily Beast.

Není jasné, co vyvolalo v Teigen vlnu nenávisti vůči Stodden. Courtney proslul/a hlavně sňatkem s Dougem Hutchisonem, jemuž tehdy bylo 51.

Stodden v březnu kritizoval/a Teigen, když si zrušila Twitter kvůli haterům. Označil/a modelku za pokryteckou, protože podle ní/něj sama lidi na sociální síti šikanuje, a osvěžil/la fanouškům paměť právě těmito tweety.

Courtney se fanouškům svěřil/a, že ji/ho v té době šikanovalo víc celebrit a několikrát kvůli tomu opravdu myslel/a na to, že si vezme život.

„Asi tak pětkrát jsem se chtěl/a zabít a opravdu jsem k tomu měl/a nakročeno. Bylo to hodně temné období mého života,“ vysvětlil/a.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám