Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to zrovna dlouho, co byl na plánované operaci kýly, a už skotačí na jevišti. Z hvězdy Slunečné Romana Tomeše (36) by ošetřující lékař radost neměl. "Snad tohle video neuvidí, nebyl by moc rád," doufal herec, když stál před kamerou Super.cz.

"Už mám vytažené stehy, všechno se dobře hojí, ale pravdou je, že bych měl být ještě čtyři týdny v rekonvalescenci. Snažím se nejet na plný plyn, ale jde to těžko, neumím se kontrolovat a šetřit. Bolí to, " připustil, že tance na jevišti, kde zkouší roli Šimona, hlavního hrdiny muzikálu Rebelové, jehož obnovená premiéra se odehraje 9. července na letní scéně Hudebního divadla v Karlíně na letňanském výstavišti, nejsou zrovna ideálním způsobem rekonvalescence.

Řešit bude muset i vousy, které si teď nesmí oholit kvůli natáčení Slunečné, ale Šimonovi je kolem dvacítky a měl by v roli vypadat mladší. "Zatím jsem se trošku přiholil, našel jsem takovou střední cestu, kdy nejsem ani vousáč, ale ani holátko. Třeba se domluvím s maskérkou na Slunečné, že mě na příští cyklus oholí a aspoň omládnu," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám