Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rádi surfujete na internetu v mobilu, ale věčně vás otravují pomalá data? Měli byste zbystřit, značka realme totiž přichází s novým modelem realme 8 5G. Pomalé načítání stránek a videí díky němu můžete hodit za hlavu.

realme 8 5G, jak už název napovídá, láká především na bezproblémové fungování v prostředí sítí páté generace. Novinka se stává nejdostupnějším telefonem s podporou této technologie. O dostatečný výkon se stará procesor Dimensity 700 5G se 4GB nebo 8GB operační pamětí. Nechybí ani úložiště o úctyhodné velikosti 128 GB a podpora až 1TB paměťových karet. Vzhledem k tomu, že realme cílí hlavně na mladé milovníky vizuálních obsahů, nezapomnělo ani na displej. Ten má rozměry 6,5 palce, FullHD+ rozlišení a potěšující 90Hz obnovovací frekvenci.

Značka realme si zakládá na silných bateriích s rychlým nabíjením. Novinka realme 8 5G není výjimkou, pyšní se článkem o kapacitě 5000 mAh. Vydrží tak až 31 hodin volání nebo 22 dní v pohotovostním režimu. Další předností je podpora chytré úspory baterie. Ta sama od sebe vyhodnocuje využívání baterie a přepíná z 5G sítě na 4G, čímž dokáže uspořit o 30 % energie víc než běžné 5G telefony.

Foto: realme
realme 8 5G zaujme působivým designem

realme 8 5G není jedinou novinku značky, která se zaměřuje hlavně na mládež a milovníky nových technologií. Představila také neúnavného pracanta realme C21, který se řadí mezi modely nižší stejné třídy.

Má stejnou kapacitu baterie jako realme 8 5G, a jde tak o spolehlivý telefon, který uživatele nenechá na holičkách v práci ani na cestách. V pohotovostním režimu bude telefon sloužit až 47 dní! Model realme C21 ale přináší i kvalitní displej a k zahození není ani hlavní 13 Mpx fotoaparát. Ten nabízí třeba funkci PDAF pro rychlejší a přesnější zaostření.

Další články

Načítám