Hlavní obsah
Článek

17 let po zrušení zásnub se opět mluví o Benu Affleckovi (51) a Jennifer Lopez (54) jako o Bennifer. Poté, co je nedávno zachytili, jak spolu vyrážejí ven, strávila hvězdná dvojice několik dní v Montaně. A některé zdroje dokonce tvrdí, že to mezi nimi jiskří snad víc než před lety. Je možné, že stará láska nerezaví?

„Byli tam sami. Jenom ve dvou,“ sdělil zdroj E! News k jejich výletu do Montany, kde je také vyfotili spolu v autě.

„Byli v kontaktu v průběhu let,“ potvrdil jiný zdroj s tím, že se vídají od té doby, co se Jennifer vrátila z natáčení v Dominikáně. Právě v průběhu filmování ukončila vztah s posledním snoubencem Alexem Rodriguezem.

„Ben ji kontaktoval a vzal ji v průběhu minulého měsíce několikrát na večeři. Je to pro ně přirozené a chemie je neskutečná. Začali tam, kde před lety přestali, a užívají si společnost toho druhého,“ tvrdí.

Jiskra mezi Benem a Jennifer přeskočila už v roce 2002 během natáčení filmu Láska s rizikem. V průběhu dvouletého vztahu se stihli zasnoubit, ale rozešli se ještě před svatbou.

V roce 2014 Lopez svěřila Today, že jí rozchod s Benem velmi zlomil srdce, ale ničeho nelituje. A i Affleck o své ex vždy mluvil v superlativech. Chová velký obdiv k jejímu pracovnímu nasazení a disciplíně a sám přiznal, že za jejich rozchodem byly tehdy příliš rozdílné životní styly.

Herec hýřil a pil. Po několika pobytech v léčebně nyní úspěšně abstinuje. Na přelomu roku skončil jeho vztah s krásnou Bond girl Annou de Armas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám