Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, zpěvačka, realitní makléřka, ale také modelka. Bára Mottlová (37) je žena mnoha profesí. Tentokrát si sexy blondýnka stoupla opět před objektiv. Od odvážných snímků v prádle ale upustila a vrhla se na focení módy.

A nebyla sama. Před fotoaparátem se objevila s dvojicí exotických kolegyň. „Focení bylo úžasný. Fotograf Petr Kozlík je vysmátý pohodář a kromě skvělé atmosféry odvedl i parádní práci. Moje exotické modelky byly taky úžasné. Cítili jsme se všichni uvolněně a pohodově,“ svěřila se Super.cz Bára po focení své limitované edice denim bund.

Místo odhaleného hrudníku dala blondýnka tentokrát na odiv své dlouhé nohy, které trápí při běhání. „Na figuře pořád makám, ale taky pořád baštím, takže jsem taková pořád stejná. Mám svoji výzvu uběhnout 1000 kilometrů za tento rok. Ale letošní plavková sezóna by mohla být se štíhlejší figurou vydařenější,“ svěřila se Bára, která svou kolekcí bund Peace of Jeans chce pomáhat.

„Část výdělku chci dát na dobročinné účely. Kolekce je mírumilovná a ekologická. Džínovina totiž spadá do udržitelné módy, která je pro dnešní dobu velmi podstatná. Bundy jsou nakoupené ve Francii a poté jsem je dozdobila sama,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám