Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejste si jistí, jaký samoopalovací přípravek zvolit? Nebo si nevíte rady s odstínem? SOSU pro Vás připravilo jednoduchý návod a jejich hlavní rada zní: "Začínejte vždy svělejším odstínem."

Obličej = Samoopalovací mlha. Na obličej aplikujte samoopalovací přípravky určené přímo na pleť. Běžné samoopalovací přípravky na tělo můžou ucpávat póry a odstín opálení může být tmavší než jste chtěli. SOSU samoopalovací mlha určená přímo na obličej, zabraňuje ucpávání pórů, přirozeně opaluje a dostupná je ve 2 odstínech opálení.

1. Odstín Light/Medium - Světlý/Střední

Vhodný pro blondýnky a světlé typy. Mohlo by se zdát lákavé zvolit tmavší odstín, ale můžete toho litovat. Samoopalovací přípravky určené pro tmavší tóny pleti obsahují více opalovacího činidla DHA a použití příliš velkého množství DHA pro světlý typ pokožky může mít za následek nepřirozeně vypadající opálení.

Na výběr 2 typy vůní: neutral/meloun

Samoopalovací mlha „meloun“ light/medium

2. Odstín Medium/Dark - Střední/Tmavý

Vhodný pro středně opálené až tmavé typy. Vy co jste zvyklé na opálený odstín pokožky se nemusíte obávat zvolit právě tento tmavší odstín. Opálení můžete také vrstvit neboli použít více dní po sobě a odstín se bude ztmavovat.

Na výběr 2 typy vůní: neutral/kokos

Samoopalovací mlha medium/dark.

Tělo - Samoopalovací krém nebo pěna?

Krém

- více hydratující a vyživující

- vhodný pro suchou a zralou pokožku

Pěna

- snadné nanášení a rychlejší zasychání

- vhodné pro začátečníky i pokročilé

Po výběru vhodné konzistence stačí zvolit ten správný odstín. SOSU nabízí rovnou 3 druhy odstínů, z kterých si můžete vybrat.

Odstín - Medium, Dark nebo Ultra Dark?

Držte se hlavní rady: "Začněte vždy svělejším odstínem".

Medium - střední odstín = Bledá a světlá pokožka

Nejsvětlejší odstín MEDIUM je vhodný pro bledou pokožku a světlé typy. Pokud si nejste jistí, jestli to i tak na Vás nebude moct tmavé nechte přípravek napoprvé působit jen 3 hodiny a poté smyjte. Opálení bude jemnější a přirozené k typu Vaší pokožky.

Samoopalovací krém medium.

Dark - tmavý odstín = Snědší typ a středně opálená pokožka

Odstín dark neboli zlatá střední cesta pro středně snědou pokožku. Nejoblíbenější odstín v letních dnech. Pokud nejste úplná bledulka a nebojíte se výraznějšího opálení tak odstín dark je pro Vás to pravé!

Samoopalovací pěna dark.

Ultra Dark - ultra tmavý odstín = Tmavá pokožka a milovníci nejintenzivnějšího opálení

Ano SOSU nabízí i ten nejtmavší odstín opálení. Varianta ultra dark je pro tmavé typy a milovníky toho nejintenzivnějšího opálení. Všechny SOSU produkty se navíc dají vrstvit, takže si navíc odstín můžete ztmavovat dle libosti. Na večírky a společenské události, kdy chcete zazářit výrazně snědou pokožkou, je tento odstín to nejlepší!

Samoopalovací pěna ultra dark.

Pevně věříme, že nyní už víte, jakou konzistenci a odstín samoopalovacích přípravků zvolit. SOSU má pro Vás navíc připravené slevněné startovací balíčky kde naleznete vše co je potřeba k samoopalovací proceduře pro přirozené opálení.

Další články

Načítám