Hlavní obsah
Článek

Tenhle kostým jako by jí šili na míru, nejen co se velikosti týče. V nové komedii Nejstarší řemeslo bude herečka Veronika Gajerová ztvárňovat postarší prostitutku, která miluje přírodu. "Květiny a motýlci, to je její. A je to vidět právě i na kostýmu," řekla Super.cz herečka.

Ta květiny miluje i ve skutečnosti. "Profese zahradnice byla moje druhá volba, kdybych se nedostala na herectví," svěřila blondýnka, jejímž hlasem pravidelně promlouvá Kim Cattrall, tedy Samantha ze Sexu ve městě.

Sen se jí splnil až nyní. "Během lockdownu jsem začala dělat zahradnici. Starám se o kytičky v několika firmách. Chodím je zalévat a udržovat. Musím říct, že mě to velmi baví, a nejenže mě to udrželo při životě finančně, ale úžasně si vyčistíte mozek, když pracujete se živým organismem," míní.

S květinami se nechce rozloučit. "Dělám to skoro rok, už jsem se všechno naučila, povýšila jsem. Už mě berou jako paní zahradnici a říkají mi kytičková víla. Chtěla bych si tu práci nechat, i když se zase otevřou divadla. Asi by mi to hodně chybělo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám