Hlavní obsah
Článek

Každý se snaží vypořádat s pandemií koronaviru a jejími následky, jak umí. Není tajemstvím, že lidé po celém světě stále častěji sahají po alkoholu, aby spláchli problémy nebo stres. A slavné osobnosti nejsou výjimkou.

Oscarová Gwyneth Paltrow (51) přiznala, že i ona během pandemie holdovala pití až příliš. „Pila jsem i sedm dní v týdnu a jedla těstoviny a chleba. Úplně jsem se vymkla kontrole. Kdo si dává víc než jednu sklenku sedm nocí v týdnu? To není vůbec zdravé,“ přiznala deníku The Mirror.

Pochutnávala si prý hlavně na whiskey a dále uvedla, že se sice neopíjela do němoty, ale stejně měla po pár drincích chuť na cigaretu.

Gwyneth proslula svým zdravým životním stylem, už léta ani nekouří, dopřávala si maximálně jednu cigaretu týdně. V karanténě šlo ale i zdravé stravování stranou.

Netají se tím, že v pandemii přibrala, a především se necítila dobře. Od ledna se tedy vrhla zase na dietu a už se naštěstí cítí lépe. Nabraná kila šla také dolů sama, ne že by na herečce pár kil navíc někdy bylo znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám