Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katy Perry (39) je maminkou jejich společné dcerky Daisy Dove už několik měsíců, a tak se Orlando Bloom (47) rozhodl popřát své nastávající ke Dni matek prostřednictvím instagramového postu. Slavnou zpěvačku gestem ovšem nijak zvlášť nedojal.

Herec sdílel svou fotku z rybaření, ovšem místo ryby svírá v náruči mořskou pannu s hlavou Katy. „Tomu říkám úlovek. Posílám lásku a respekt všem úžasným lidem, kteří byli součástí našich životů, podporovali nás a milovali. Hezký Den matek,“ popsal vysmátý snímek.

A zatímco fanoušky i přátele z řad celebrit pobavil, Katy okomentovala fotku slovy: „Miláčku, mohl bys mi prosím donést bengálský čaj?“

Vrátila mu tak úder za jeho nedávný komentář u fotky s novým účesem. Bloom ji tehdy místo pochvaly upozornil, že jim v lednici dochází ovesné mléko, a fanoušci šli do kolen.

Novopečení rodiče se díky dcerce zjevně nenudí, ale na internetové vtípky si čas najdou vždycky. Možná i proto, že se neberou až tolik vážně, jsou u fanoušků tolik oblíbení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám