Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hejty na Lucii Křížkovou (39) neberou konce. Na sociální síti jí chodí zprávy, ze kterých je jí smutno. Lidé na ni útočí, že dům, kam se s rodinou loni přestěhovala z panelákového bytu, a také apartmán na Lipně, manželé zaplatili z peněz, ke kterým měl David Křížek přijít nečistým byznysem.

Soud Křížka odsoudil ke třem a půl letům vězení za spolupachatelství v kauze vytunelování Metropolitního spořitelního družstva.

Lucie takovou kritiku lidí nenechala bez odpovědi.

„Nemusela bych nic vysvětlovat, ale buranství některých mě neskutečně uráží. Prý lžu a manžel si rozhodně nahrabal, když jsme si koupili nový dům a apartmány na Lipně,“ zlobí se modelka a moderátorka. Popsala, jak její rodina žije.

„Nebydlíme ve svém. Rodinná příbuzná byla tak laskavá, že nám poskytla přízemí svého domu. Bydlíme na 60 metrech čtverečních, půlka bytu je bývalý sklep. Ale máme k dispozici velikou zahradu a bydlí se nám tu moc hezky,“ vysvětluje Křížková.

„A apartmán je jen jeden. Byl pořízený z mých našetřených peněz a na vysokou hypotéku, která se splácí pronájmem. Nemáte informace a plivete. Ta zapšklost se vám vrátí. Na to věřím,“ vzkázala Křížková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám