Hlavní obsah
Článek

Vendula Pizingerová (52) si zavzpomínala na dobu, kdy si ještě mohla užít pořádný mejdan. Vytáhla fotografii starou šest let, kde je s kamarádkami při rozlučce se svobodou. A nuda to rozhodně nebyla.

Vendula na party nasadila krátkou růžovou paruku a černobílé proužkované minišaty, divoká pařba se totiž nesla ve vězeňském stylu.

"Rozhodně se nám to povedlo. V této sestavě jsme jely na Slapy a pak hned pokořit bary do Prahy. Bylo to úplně normální. Kdyby to bylo dneska, tak nevím, kam bychom jely," prozradila se smíchem Vendula.

"Užily jsme si to a já se mohla v klidu vdát. Můj muž to absolvoval stejně, ale bez převleků, a ještě se klukům tenkrát omylem ztratil. A volal mně. Tak jsem zvědavá, když se jeden z nás v tom manželství ztratí, jestli bude volat toho druhýho. Pořád si myslím, že jo," dodala Pizingerová.

Syn se manželům narodil loni v říjnu. Vendula je nyní na mateřské s občasnými pracovními pochůzkami v rámci své nadace Kapka naděje. S hlídáním pomáhá i babička, a zároveň Vendulina kamarádka.

„Když jsem v práci, tak se o syna perfektně stará babička. Má mladou babičku, což je velká výhoda, protože má hodně energie a je z Josífka šťastná. Jsem ráda, že je v jejích rukou a v prostředí, kde ho mají rádi,“ svěřila Super.cz Vendula v jednom ze svých prvních rozhovorů po porodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám