Hlavní obsah
Článek

Rok 2011 přál novým láskám. Některé známé tváře jich stihly prožít hned několik. Super.cz ale vybral ty páry, které jsou stále spolu. Nejvíc asi letos překvapil Leoš Mareš (47), který se dal po rozchodu s modelkou Hanou Svobodovou (35) dohromady s její mnohem slavnější a bohatší kolegyní Michaelou Kociánovou. V tuto chvíli si hrdličky užívají na dovolené na Kubě.

Po velkých zklamáních našly nové partnery i dámy, jímž už se kolem občanky motá čtyřicítka. Šokovala Dara Rolins (51), která se dala dohromady s kontroverzním raperem Rytmusem. Opět mladšího partnera zvolila Mahulena Bočanová (57), kterou okouzlil bývalý hokejista a současný zahradník Jiří Herda. A rčení, proč chodit ke kovaříčkovi, když můžete jít ke kováři, se držela Marta Jandová (49). Expřítelkyně Mahulenina stále ještě manžela Viktora Mráze teď chodí s gynekologem Mirkem Vernerem.

A výčet pokračuje. Dvakrát rozvedená Libuška Vojtková snad našla nejen vhodného partnera pro sebe, ale také ideálního náhradního tátu pro syna Matyáše, jehož má z druhého manželství s Pepou Vojtkem. Překvapivě u nejlepšího kamaráda svého prvního muže Dana Hůlky, podnikatele Ivana Blayera.

Nejen zamilovaná, ale rovnou těhotná je hvězda Novy Kristýna Kloubková, kvůli které se její přítel vrátil z Ameriky zpět do Čech. Nová láska snad bude klapat Michaele Ochotské s Michalem Exnerem, operní divě Andree Kalivodové s kolouškem Filipem Zikou, Andree Kerestešové s filmařem Jakubem Strangmüllerem a dalším známým tvářím.

Reklama

Další články

Načítám