Hlavní obsah
Článek

Své soukromí si Karel Roden (61) střeží. Existuje jen málo příležitostí, kdy se český herec, který prorazil i v Hollywoodu, objeví veřejně se svou manželkou Laurou Roden. Nyní se manželé zapojili do natáčení online benefičního koncertu #opětspolu.

Jeho posláním je pomocí spotů s lékaři a umělci získat potřebné peníze na speciální MLS Laser. Ten velmi účinně pomáhá pacientům, kteří v těžší formě prodělali onemocnění covid-19, léčit postižené plíce. S projektem přišel MUDr. Matěj Falc s kolegy a vedením Nemocnice Slaný. Natáčelo se koncem dubna v divadle Hogo Fogo v Drážkově.

„Jsme tu doma a jsme tu rádi, a pokud můžeme být alespoň trochu nápomocni, pak kdykoli a moc rádi,“ uvedl český herec.

Koncert bude odvysílán v online prostoru 9. května. „Tak snad se konečně dočkáme a vynahradíme si to aspoň v létě, a pak už snad normálně. Už je to dlouhý, ale pokud můžeme tímhle prostřednictvím pomoci, pak jsme tu správně,“ shodli se další účastníci David Koller a Pokáč.

„Já jsem tady v Drážkově prožila kus svého dětství. Měli jsme tu s našimi pronajatou chalupu. Vypadalo to tady úplně jinak. A jsem moc ráda, že jsem tu po desítkách let našla skvělé přátele, a že je tu tohle krásné divadlo, kde se dějí velké věci,“ svěřila se herečka a písničkářka Jitka Smutná.

„Já jsem přijel na motorce a jsem rád, že jsem si mohl cestou tu nádhernou krajinu Sedlčanska užít. Rozhodně se sem budu moc rád vracet, ať už s divadlem, nebo soukromě,“ dodal herec a zpěvák Martin Písařík, který je, stejně jako Jitka Smutná, členem pražského Divadla Ungelt, které vede Milan Hein. Ten má se svým partnerem Martinem na Sedlčansku druhý domov, vlastní v okolí chalupu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám