Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věnovat se jenom babičkovské roli herečce Janě Švandové (76) nevyhovuje. I když během pandemie nastala výjimka. "Hraní mi strašně chybí a uvědomuji si, že i když bych mohla být babička a plést ponožky a svetříčky a nic nedělat, nejsem ten typ. Divadlo je moje radost," řekla Super.cz.

"Teď jsem tedy jako babička byla víc využívána. Mám víc času, než když hraju, a mým vnučkám se snažím věnovat a pomáhám rodině mého syna," konstatovala Švandová, která naposledy pracovala na podzim, kdy se dokončilo natáčení seriálu s pracovním názvem Chataři. "Od listopadu jsem nedělala nic," krčila rameny.

Rozhodně ale neseděla doma s rukama v klíně a netloustla. Herečka totiž pohyb miluje. "Začala jsem jezdit na kole, chodila jsem na dlouhé procházky a pomalu mi začíná i počasí na golf. Také jsem denně cvičila doma, stačí čtvrt hodiny, abych rozhýbala kosti. Udržuje mě to nejen v kondici, ale i v dobré náladě," vysvětlila, jak se jí dařilo udržet si štíhlou postavu a nepřibrat ani deko.

S herečkou jsme se potkali na focení divadelního plakátu ke komedii Nejstarší řemeslo, v němž si zahraje stárnoucí prostitutku. A kostým měla proklatě sexy. "Připadám si v něm o dost mladší, skoro jako osmnáctka," smála se Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám