Hlavní obsah
Článek

Archie Harrison Mountbatten-Windsor dnešním dnem slaví druhé narozeniny a královská rodina mu veřejně popřála prostřednictvím sociálních sítí. Na oficiálním profilu ovšem sdílela pouze archivní snímek, vévoda s vévodkyní ze Sussexu se aktuální fotografií syna zatím nepochlubili.

A to, jak se zdá, některé fanoušky královské rodiny pobuřuje. Ani při této radostné příležitosti si nedají pokoj a v komentářích svádějí nekonečné bitvy. Kromě kritiky archivních fotografií hejtují především Meghan (42), ale také Harryho (39).

Mezi komentujícími se naštěstí našli i tací, kteří se především chlapce zastávali. „Dnešek není o Maleficent a její loutce, ale o Archiem,“ upozornila, i když trochu jedovatě, jedna z fanynek. „Prosím, žádné hejty na Meghan, tenhle příspěvek je o Archiem, buďte pozitivní,“ vyzvala ostatní jiná.

Většina sledujících se na něčem ale přece jenom shodla, a sice, že je královna laskavá, že po kontroverzním rozhovoru Meghan a Harryho s Oprah věnuje pozornost pravnukovi, a že je škoda, že rodina nemá k dispozici chlapcovu aktuální fotografii.

„Nemají žádné jeho fotografie kromě téhle, to je smutné,“ zaznívá nejčastěji v komentářích pod snímkem, kterým před dvěma roky oznámili jeho narození.

Malý Archie slaví s rodiči v USA, kam přesídlili, aby měli víc soukromí. Možná i proto aktuální fotografie syna nesdílejí.

Naposledy se snímkem se synkem pochlubili při oznámení druhého těhotenství. Meghan je v pokročilém stádiu a čeká děvče, které by se mělo narodit v létě. Loni u příležitosti Archieho prvních narozenin sdílel pár video, jak chlapec sedí mamince na klíně a čtou si pohádkovou knihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám