Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Evu Leimbergerovou (39) mohli diváci vidět v seriálech Mamon, Policie Modrava nebo Vraždy v kruhu. Nyní je jednou ze čtyř hlavních postav seriálu Specialisté, kde si užívá pozici jediné ženy v mužském kolektivu. Jak herečka Super.cz potvrdila, kolegové si ji na place hýčkají.

V soukromí je tahle usměvavá blondýnka maminkou dvou dětí a přiznává, že skloubit práci herečky s péčí o malé ratolesti je někdy náročné. „Je fakt, že to teď bylo složitější, jak byl lockdown a byly zavřené školky a jesličky,“ svěřila Super.cz Eva.

Její partner je Francouz, takže se u nich doma střídají hned dva jazyky. Zajímalo nás, jestli plánují v budoucnu dát děti do jazykových školek nebo škol. „Do školky ne, myslím, že bude stačit domácí výuka. A než půjdou do těch větších zařízení, tak se ještě uvidí. Já jsem se na to zatím moc nesoustředila, myslím, že těch francouzských škol tady ani není moc na výběr,“ krčí rameny herečka.

Eva pochází z rodiny právníků, takže nikdo nepředpokládal, že se jednou vydá hereckou dráhou. Překvapení to bylo i pro ni samotnou. „Já jsem ani nebyla nějaké předvádivé děcko nebo třídní šašek, byla jsem spíš stydlivé dítě. Někdy z legrace říkám, že to je taková moje forma terapie,“ usmívá se.

„Kdybych nešla studovat herectví, tak budu sedět zavřená doma v koutě, kde bych dělala nějaké překlady a byla tam sama, měla bych sociální fóbii z lidí. Takže jsem šla tím druhým extrémem a stala se herečkou,“ dodala Eva Leimbergerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám