Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V předchozích dnech média po celém světě obletěla zpráva o rozvodu manželů Billa a Melindy Gatesových. Krach vztahu oznámili po 27 manželských letech s tím, že i nadále budou spolupracovat ve své nadaci, jako pár už ale fungovat nemohou.

Jaké bylo překvapení uživatelů nejznámější seznamovací aplikace, když mezi potenciálními partnery narazili právě na zakladatele firmy Microsoft. Jde pochopitelně o fejkové profily (alespoň ty, k nimž článek odkazuje).

Na jednom z nich se údajný Gates prezentuje jako povoláním multimiliardář a exkluzivně nabízí třetí dávku (vakcíny), na dalším o sobě „Bill“ tvrdí, že je stále bohatý a že má rád program Office365, vakcíny a nudný holky bez osobnosti, kterých je podle něj na seznamce plno.

Jsem Bill, pracuji jako multimiliardář a exkluzivně ti můžu dát třetí dávku, láká jeden z profilů

Níže si prohlédněte i další fóry, které jsou k vidění.

Gatesovi se po 27 letech rozvádějí, zřejmě proto, že Bill Gates přišel jednou dříve domů a nachytal svou ženu s Macbookem

Bill Gates maká na svém Tinder profilu

Jeff Bezos vítá Billa Gatese v elitním klubu rozvádějících se miliardářů, poté co se dozvěděl zprávu, že jdou Bill a Melinda od sebe

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám