Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletá dvojčata Anna a Lucy DeCinque toho mají společného víc, než byste čekali. Australanky nosí stejné oblečení, stejný účes, mají stejné figury, protože jedí stejné množství (stejného) jídla, a v roce 2016 si dokonce nechaly na plastice upravit poprsí tak, aby i to měly úplně stejné. A sdílejí i jednoho partnera Bena.

Ten začal chodit s Annou, protože ale mají se sestrou shodný vkus na muže, později jej požádala, jestli by nebyl partnerem obou. „Myslel jsem si, že je to vtip,“ svěřil v reality show Extrémní sestry.

Vztah jim zřejmě dobře klape, trojice je spolu už deset let. Dvojčata by si Bena nejradši vzala za manžela, to jim však australské zákony neumožňují. „Není to fér,“ posteskly si sestry. Plánují i rodinu, v ideálním případě by rády otěhotněly ve stejnou dobu.

Otevřeně mluví i o tom, jak to ve třech chodí v ložnici. „Když Ben něco dělá s jednou, musí to udělat i s druhou a dobře to ví, nemusíme mu říkat,“ popsaly sestry. „Mezi námi dvěma ale nikdy k ničemu intimnímu nedošlo,“ upřesnily.

Na veřejnosti trojice pochopitelně budí velkou pozornost. „Nikomu neubližujeme a pokud s tím má někdo problém, je to jen jeho věc,“ dodal Ben.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám