Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Liziane Gutierrez (35) je známou provokatérkou, která se ráda předvádí na veřejnosti. Kráska momentálně žije v USA a tentokrát si pro zviditelnění vybrala pandemii koronaviru.

Svlékla se do plavek a v ulicích Las Vegas prosila prostřednictvím transparentu amerického prezidenta Joa Bidena o dodávky vakcín pro pandemií covidu těžce zasaženou Brazílii. V plavkách nechala vyniknou především své objemné pozadí, které vystavila na odiv tak, aby měli fotografové co nejlepší záběry. Hlavní prý byl ale transparent.

U této Brazilky ale člověk nikdy neví. Před lety způsobila skandál, když obvinila rappera Chrise Browna z toho, že jí dal pěstí. Rapper s násilnickou minulostí vůči expartnerce Rihanně prý brazilskou modelku napadl poté, co si ho chtěla zvěčnit v hotelovém pokoji v Las Vegas. Brown sice napadení rázně odmítl, ale aby se vyhnul neustálé medializaci skandálu, raději se s vypočítavou Brazilkou mimosoudně vyrovnal.

Gutierrez se také snaží stylizovat do Kim Kardashian. Díky většímu pozadí se jí říká ‚brazilská Kim Kardashian‘, na což je patřičně hrdá. Naposledy na sebe upozornila o Vánocích, když se v ulicích producírovala pro změnu ve žhavém oblečku. A tentokrát bez transparentu.

Reklama

Další články

Načítám