Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Hře o trůny ztvárnila Aryu Stark a sice si nakonec střihla jednu postelovou scénu, ale mnoho kůže při ní neukázala. Dnes se ovšem Maisie Williams (24) nebojí přijmout i odvážnější role.

V biografické mini sérii Pistol o legendární punkové kapele Sex Pistols hraje modelku Pamelu Rooke, a jak je vidět, nahota před kamerou jí nedělá problém.

Maisie zachytili, jak se v Doveru projíždí na kole v průhledném kabátu. A jelikož byla bez spodního prádla, vystavila na odiv dokonalá prsa. Nepřehlédnutelná byla také díky nápadnému účesu a make-upu. Přesně takový nosila v 70. letech Rooke.

Rooke, známá také pod jménem Jordan, proslula spoluprací s Vivienne Westwood. Byla také fanynkou Sex Pistols a koncerty vymetala hlavně v počátcích jejich kariéry.

Série od legendárního režiséra Dannyho Boyla (Pláž, Trainspotting, Milionář z chatrče) by se fanoušci měli dočkat ještě letos.

Reklama

Další články

Načítám