Hlavní obsah
Článek

Má svoje prsa? Nezhubla díky liposukci? Čím to je, že vypadá mladší? Takto řeší okolí celebrity i ženy ve svém okolí. Jenže jediné, na čem záleží, je spokojenost každé z nás. Naše tělo, naše rozhodnutí. A toto jsou volby známých žen. Inspirujete se?

Hvězdy showbyznysu jsou sice pod větším drobnohledem, přesto řeší stejné věci, jako mnoho z nás. Ví, že změna fyzická s sebou přináší i změnu psychickou. Komplexy, stud či trápení zmizely. A pokud i vy dospějete k rozhodnutí, že své tělo chcete upravit, pak je to jen vaše volba.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Alice Bendová volí zákroky, které zachovávají přirozenost tváře.
Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Alice Bendová volí zákroky, které zachovávají přirozenost tváře.

Bendová volí přirozenost

„Byla jsem překvapená, jak přirozeně jsem po niťovém liftingu vypadala, pleť byla vypnutá a výsledek okamžitý,“ říká Alice Bendová, která na oblíbené Klinice YES VISAGE zatím v rámci omlazení podstupuje také plazmalifting a ošetření botoxem. Zákroků v obličeji se není potřeba obávat, pokud vychází z rukou zkušených profesionálů. Od drobnějších výkonů jako jsou nové rty, plastika víček, přes citlivě provedené úpravy nosu a jiné „beautifikace“ až po celková omlazení a liftingy. A co YES FastLift? Výrazné chirurgické omlazení, ale ambulantně a bez dlouhého zotavování, s uvěřitelným výsledkem, za kterým nikdo nebude hledat chirurgický zákrok.

Více o populárním FastLiftu na www.yesvisage.cz/fastlift

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Krásné sestry Krainovy a jejich dokonalá těla. I díky liposukci.
Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Krásné sestry Krainovy a jejich dokonalá těla. I díky liposukci.

Krainová chtěla být rychleji štíhlá

K vysněné postavě, kromě změny životního stylu, může pomoci i estetická medicína. Od nejpopulárnější liposukce současnosti, laserové liposukce SlimLipo, bez celkové anestezie a dlouhého zotavování, až po současné druhy abdominoplastik proti převisům. Novinkou je nejúčinnější neinvazivní bezbolestné tvarování těla YES BodyCare, které si konečně poradí i s celulitidou. Moderní rychlý zákrok SlimLipo vyzkoušela i top modelka Simona Krainová, její sestra i manžel: „Sestra byla mým pokusným králíčkem, až její dokonalý výsledek mě přesvědčil jít do toho taky. Předtím jsem se liposukci dlouho bránila, jenže břicho jsem měla po porodech povadlé, zkrátka to nebylo ono.“

Více o liposukci na www.yesvisage.cz/slimlipo

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Andrea Kalivodová povznesla své vnady za pomoci specialistů.
Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Andrea Kalivodová povznesla své vnady za pomoci specialistů.

Kalivodová ošidila gravitaci

„Je mi kolik mi je a došla jsem k rozhodnutí, že je načase drobná úprava,“ vysvětluje operní diva Andrea Kalivodová, proč si nechala upravit prsa a dodává: „Nejde jen o estetické hledisko, které je určitě důležité, ale i zdravotní.“ A co přední čeští specialisté na plastiku prsou na Klinice YES VISAGE nabízejí? Všechny druhy operací prsou, zvětšení, zmenšení, modelaci včetně kombinací, ale i novinky jako trojnásobně menší vstupní jizvu oproti klasickým metodám, odlehčené implantáty a speciální implantáty přirozeně se přizpůsobující poloze těla a další moderní metody pro vytoužená prsa.

Více o novinkách na www.yesvisage.cz/prsa

Foto: Klinika Yes Visage a.s.
Specialisté na plastické operace z Kliniky YES VISAGE

TIP PRO VÁS

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy můžete vybírat z více jak 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30.000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika YES VISAGE ročně obslouží. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení.

Více na telefonu 227 777 777 nebo www.yesvisage.cz

Další články

Načítám