Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Will Smith (55) už holt nemá stejné svaly, jako když před 20 lety ztvárnil boxera Aliho ve stejnojmenném dramatu. Herec pobavil internet, když se podělil o snímek v rozepnuté mikině a boxerkách.

„Budu k vám všem upřímný, jsem v nejhorší formě svého života,“ popsal fotku. Většina jeho sledujících se nezmohla na nic víc než smíchy brečící smajlíky, svého oblíbence se ale zastávali s tím, že to není tak hrozné.

Místo pověstného pekáče buchet má sice spíš jeden velký muffin, ale jak poznamenala jedna ze sledujících, „je to Will Smith, a ten si to může dovolit“.

Willa se snažila uchlácholit i kolegyně ze seriálu Fresh Prince Nia Long: „Pořád to v sobě máš, baby.“

Smith je jako herec zvyklý na přísný cvičební režim, pro snímek Sebevražedný oddíl trénoval dokonce tak tvrdě, že si natrhl sval na noze hned v počátcích natáčení.

Herec je ale také veselá kopa a umí si udělat legraci sám ze sebe, jak už nesčetněkrát dokázal. A právě proto ho fanoušci tolik milují. S pekáčem buchet na břiše, ale klidně i s muffinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám