Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svou slavnou babičkou Jiřinou Bohdalovou (92) samozřejmě slaví její životní jubileum i její vnuk Vojta Staš.

„Je to úžasné ji mít za babičku, pravidelně k ní chodíme na obědy, je to vlastně taková klasická babička, tradiční, uvaří, většinou kachnu, knedlíky, rajskou,“ pochvaloval si Staš.

Babičku prý nikdy nevnímal jako velkou hvězdu. „V zásadě jsem si neuvědomoval, že je tak slavná, že je tak vysoko, jako dneska je, vnímám ji jako svou babičku, pro mě to není něco speciálního,“ prozradil v pořadu Tobogan.

Bohdalová na svého vnuka nedá dopustit, ale je něco, co by jen těžko přenesla přes srdce. „Kdybych přišel s tetováním, tak myslím, že by mě vydědila, to by byl průšvih, a potom to jsou moje vlasy, čím delší, tím lepší, nestříhat, a když ostříhat, tak jedině se svolením,“ smál se Staš.

Herečka si totiž neumí představit, jak by její vnuk vypadal s kérkou, až by byl starší muž.

Na babičku pěje Vojta jen samou chválu. Je prý velmi energická, neposedí, má skvělého pamatováka, je velice akční a život ji zkrátka baví. „Miluje práci na zahradě a vylepšování domova,“ uzavřel povídání o Bohdalové pyšný vnuk.

Reklama

Další články

Načítám