Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třicetiletá Paige Bauer z Alabamy je veteránka amerického letectva, která se rozhodla radikálně změnit povolání. Předtím jí výplata prý sotva stačila na pokrytí nájmu, teď vydělává miliony jako žena, která na sociální síti ponižuje muže. A to zcela dle jejich přání!

Na sociální síti má placenou video stránku, kde prý denně vyřizuje stovky přání od mužů, kterým se líbí, když je v sexy oblečku coby domina ponižuje či se jim vysmívá.

Stránku si založila loni v únoru a jen v prvním roce za své služby inkasovala 1,3 milionu dolarů.

„Někteří muži chtějí, abych si dělala legraci z jejich penisu. Řada mých fanoušků jsou většinou v manželském svazku nebo mají dlouhodobý vztah, myslím si, že nemají moc dobrý sexuální život,“ nechala se v Daily Mailu slyšet bývalá vojanda, jež mužům plní jejich tajné fantazie.

A někteří z nich neváhají platit měsíčně tisíce dolarů. To by asi jejich manželka koukala! Paige se díky neobvyklé práci podařilo splatit všechny dluhy, koupila si pozemek a v současnosti staví svůj vysněný dům. Nic ale nemá zadarmo.

„Makám mnohem víc než dřív, ale podle svých vlastních podmínek. Začínám kolem sedmé ráno a končím v jedenáct večer, dokud neusnu,“ prozradila, že si na pořádný balík nepřijde jen tak.

Reklama

Další články

Načítám