Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Olympik dnes slaví. Jelikož už příští rok bude mít Petr Janda (81) osmdesáté narozeniny, tak to prý tento rok nechtěl podcenit. „Kupodivu budu slavit své narozeniny po devíti letech. Letos mi přišlo, že když ta sedmdesátka už končí, tak je potřeba to uctít,“ řekla Super.cz česká rocková legenda.

V období před pandemií pořádal rocker u domu Na Propasti nedaleko Jevan vždy zahradní party, které se kromě rodiny a nejbližších přátel účastnili všichni, kteří něco znamenají. Jelikož není jisté, zda se vyhlášená událost v létě uskuteční, tak asi Janda zvolil variantu oslavy narozenin. „Ono nás moc nebude. Nezval jsem moc široký okruh lidí. Zval jsem jen ty nejbližší,“ říká hudebník.

Na jeho zahradní party se vždy objevují osobnosti, jako je Jiřina Bohdalová, Dominik Hašek, Daniel Hůlka, či Karel Šíp. Dnešní party bude ale bez celebrit. „Krom dvou členů Olympiku, kterými jsou Pavel Březina, který je jako učitel očkovaný, a Martin Vajgl, který je mladý, nikdo další nebude. Zahrajeme si ale i s kapelou,“ upřesňuje Janda.

Oslavenec si nepřál, aby na jeho party nosili dárky. „Zatím jsem žádný zásadní dar nedostal a nic neočekávám. Napsal jsem lidem na pozvánku, ať nic nenosí. Sám mám psychické problémy s tím něco vybrat pro lidi, kteří už všechno mají. Proto jsem tomu nechtěl vystavovat ani ostatní,“ říká Petr Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám