Hlavní obsah
Článek

S prvním květnovým dnem přišla Monika Absolonová (47) s velmi nečekanou zprávou. Po sedmi letech oznámila rozchod. Smutnou informací zaskočila nejen své fanoušky, kteří věřili, že jí to s hokejistou Tomášem Hornou klape, ale i své přátele a kolegy.

„Je 1. máj lásky čas a moje dvě životní lásky mě políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych Vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli,“ svěřila se Monika Absolonová na sociální síti s tím, že je to jediné prohlášení, které k rozchodu řekne.

Spousta přátel měla ihned pro Moniku, která se se syny Tadeášem a Matoušem nachází v těžké životní situaci, slova útěchy. „Jsi silná! Na takové rozhodnutí...To nedokáže každá žena. Přeji Vám všem, abyste byť i vzdáleně bez přítomnosti zachovali pocit lásky,“ napsala zpěvačce Vendula Pizingerová (52).

Rozhodně nebyla jediná, kdo se Monice ke smutné zprávě ozval. „Sílu posílám a myslím na tebe, Moni,“ napsala Iva Kubelková (46). „Drž se holka,“ okomentoval prohlášení Absolonové zpěvák Matěj Ruppert. Krátkou zprávu zaslala zpěvačce například i Marta Jandová nebo Martina Pártlová.

„Milá moje, objímám na dálku, jak nejlíp umím a posílám pusu. A jsem tu, kdyby bylo potřeba,“ napsala přátelsky moderátorka Daniela Písařovicová (45). A stejně jako mnozí byla v šoku z nečekané zprávy Diana Kobzanová (41). „Já tomu nebudu davat lajk, jo,“ napsala modelka.

Reklama

Další články

Načítám