Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Schneiderová (51) mohla po delší době vyrazit do společnosti. Nenechala si ujít aktuální jarní edici týdne módy, kterého je pravidelnou návštěvnicí. Událost Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku nevynechala ani v poněkud nezvyklé formě.

Oblíbenou herečku neodradilo, že je kvůli pandemii koronaviru program módní události omezený a přehlídky neprobíhají klasicky v uzavřeném prostoru, ale jednotlivé show jsou promítány na obrazovky v auto kině. Diváci tak vše sledují v bezpečí svých vozů.

„Nechci se cítit nijak excentricky. Ale jelikož budeme přehlídku sledovat z auta, tak k tomu přistupuji s klidnou duší, že si to budu moct užít a vidět krásné kousky českých designérů,“ řekla Super.cz herečka.

Po dlouhé době byla herečka opět v gala. „Je to příjemné odložit tepláky. Tato situace už trvá rok, a tak je moc hezké se takhle načančat,“ říká Jitka Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám