Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní rozhovor vévody a vévodkyně ze Sussexu s moderátorkou Oprah Winfrey má své následky. Nejenže páru na oblíbenosti nepřidal, ale především Harrymu (39) údajně pošramotil vztahy v rodině. Královský expert je dokonce přesvědčen, že Harry ohledně rozhovoru jednal impulzivně a teď svých činů lituje.

Duncan Larcombe, autor knihy Prince Harry: The Inside Story zná vévodu déle než dekádu a popisuje ho jako muže s horkou hlavou, který jedná na základě emocí. Utvrdil ho v tom i incident z roku 2008, který popsal pro magazín Closer.

Larcombe byl pozván na rozlučku se svobodou Petera Phillipse, syna princezny Anny, o které měl později psát. Když ale na akci dorazil, Harry usoudil, že se tam vetřel bez pozvání, a vyjel na něj.

„Viděl rudě a pohádali jsme se, ale William mu vysvětlil, že mě sám pozval, tak se uklidnil, omluvil se a dali jsme si pivo,“ popsal incident s tím, že si myslí, že to s interview bylo podobné.

„Zjevně byl naštvaný, co Meghan zažila v královské rodině, a použil rozhovor, aby to ze sebe dostal. Ale když se vrátil domů, nemám pochyb o tom, že mu bylo trapně a vyčítal si to. Teď teprve poznává následky. Věřím, že rozhovoru lituje. A dost možná i rozhodnutí vzdát se povinností v královské rodině.“

Harry dorazil do Británie na pohřeb vévody z Edinburghu (†99), ten ležel v nemocnici a zotavoval se po operaci srdce, když rozhovor vysílali. V interview vévodkyně (42) hovořila mimo jiné o rasismu, myšlenkách na sebevraždu a dalším.

Obsah rozhovoru rozlítil údajně hlavně Harryho bratra Williama a otce Charlese. S nimi měl mít vévoda schůzku po pohřbu dědečka, před návratem do USA.

Expert dodal, že Harry podle jeho zdrojů opouštěl Britské ostrovy se smíšenými pocity a cítil nostalgii. Myslí si také, že pro něj život v USA nebude snadný a bude pro něj těžké se mu přizpůsobit. Na rozdíl od vévodkyně Meghan, která je tam ve svém živlu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám